"Treasures of the Heart"

"Treasures of the Heart"

200 nummererede lp'er - 150 kr pr stk - kontakt ninnamilner@ninnamilner.dk


Henrik Palle, Politiken

Moderne skandinavisk jazz, javist, men der gemmer sig finurligheder og sprælske henvisninger i et design. der virkelig ikke er IKEA-møbel, men tegnet af en arkitekt med kærlighed og glimt i øjet.

4 af 6 stjerner


Ivan Rod, Gaffa

Et potentielt mesterværk. Nummeret "There’s a Crack" er en helt usædvanlig, stærk og smuk ballade.

Og selv om åbningsnummeret i min optik påkalder sig en særstilling, så er albummet som helhed bemærkelsesværdigt, gribende, nøgent (som den rygvendte sangerinde selv er det på coveret). Numre som "Did I Tell You" og "It’s Not a Dream" er begge sanseligt smukke ballader.

5 af 6 stjerner


Martin Loft, LoftsKammer

Lyt i Spotify til albumåbneren og førstesinglen, den ufatteligt smukke ‘There’s A Crack’. Co-writet med den danske (film)komponist, producer og saxofonist Thomas Hass og med en særligt bevægende trombone solo af Lis Wessberg.

Med ‘Treasures Of The Heart’ er Ninna Milner garant for en tilpas tempereret og sjælden spiritualitet der pt er uden sidestykke i dansk vokaljazz.

5 af 5 stjerner


Niels Overgård, JAZZNYT.com

Ninna Milner har sat alle sejl til og giver lytteren en fortættet og intens oplevelse. Hun er så meget tilstede i musikken, at hun burde give kurser i det.


Ann Alex, Bebop Spoken Here Blogspot London

The lyrics are clever e.g. Naked in the Rain: 'I'm on my balcony, nothing to lose, come up hot baby, bring me my shoes', a saucy song, to contrast with the tactile romance of Invisible to the Eye: 'There are marks on my skin where you've been, but we can't see them'.

Yet another woman singer who is well worth listening to.